Fleboloog

Afdeling:  Flebologie
Uren: in overleg
Locatie: Concertgebouwplein

Help jij ons mee om de beste persoonlijke zorg te bieden?

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Fleboloog (uren in overleg)

die patiënt het gevoel geeft gezien en gehoord te worden.

Wat ga je doen?
Als fleboloog bij Esthetsich Centrum Jan van Goyen ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van patiënten met spataderproblemen door middel van sclerocompressie therapie en/of echogeleide foamsclerotherapie.
Het team van de polikliniek Flebologie bestaat een dermatoloog-fleboloog, vaatchirurg, ANIOS en enthousiaste doktersassistenten!

Je werkt in een multidisciplinair team met plastische chirurgen en huidtherapeuten.


Waar kom je te werken?
Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich op een fantastische plek in hartje Amsterdam aan het Concertgebouwplein. In ons esthetisch centrum bieden we een totaalaanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, spataderbehandelingen, injectables en huidtherapie. Als esthetisch centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Wat bieden wij jou?

  • Een unieke baan in een informele, flexibele en dynamische werkomgeving mét uitzicht op het Concertgebouw en Museumplein.
  • Het betreft een leerzame werkplek met variabele werktijden en waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief;
  • Een marktconform salaris, waar zowel een loon- als ZZP-dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Het betreft een functie voor de duur van één jaar, met zicht op verlenging.   

Wat vragen wij?

  • Je bent een BIG-geregistreerde arts en al enige tijd werkzaam als fleboloog;
  • Je hebt een erkende opleiding genoten tot fleboloog (DCoP) en/of je beschikt over de specialisatie dermatologie;
  • Je betn representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden als gesprekspartner op verschillende niveaus;
  • Je vindt het een uitdaging om in een goedlopende praktijk te werken en te onderhouden.

Heb jij interesse?
Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilleke Schenk, manager esthetisch centrum via 020 3055800.